tag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post2151707767881662513..comments2023-10-15T13:27:32.760+02:00Comments on Erka Perkas Kök: Auberginecurry med vitlök och tomatErka Perkahttp://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-34279590526387682272010-01-31T19:44:34.454+01:002010-01-31T19:44:34.454+01:00Hej Petra! Jag tycker ibland att vegetariska curry...Hej Petra! Jag tycker ibland att vegetariska curryrätter kan kännas lite "tomma", som att det fattas något, förmodligen för att jag är van att det är lamm eller kyckling i. Aubergine är så matigt i sin smak och konsistens så jag hoppas att "tomheten" uteblir. <br /><br />Om du har samma kokbok måste du laga efter fler recept, det finns massor av goda grytor. <br /><br />KramErka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-18646197383389311442010-01-31T19:03:40.255+01:002010-01-31T19:03:40.255+01:00Vad spännande, jag har samma kokbok men har gjort ...Vad spännande, jag har samma kokbok men har gjort ytterst få recept - typ bara de olika sätten att smaksätta ris på. Aubergine köper vi nästan aldrig här i PR men desto mer när vi bodde i Bryssel... <br />Kram och hoppas att ni haft en fin helg!Petchie75https://www.blogger.com/profile/03751664100920187233noreply@blogger.com