tag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post4383105261228236554..comments2023-10-15T13:27:32.760+02:00Comments on Erka Perkas Kök: Långlagad porterstek = fullträffErka Perkahttp://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-75228059649961607562010-03-06T19:26:07.200+01:002010-03-06T19:26:07.200+01:00Mimmi, go for it! :-)
Magnus, kul att se dig här!...Mimmi, go for it! :-)<br /><br />Magnus, kul att se dig här! Precis, buljongtärningar är inte välkomna i mina långkok längre, inte i mina köttisar i alla fall.<br />Bog, högrev eller fransyska funkar också. Jag kom över en entrecôtebit till bra pris så därför tog jag det.Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-9695125322739041862010-03-06T15:26:59.054+01:002010-03-06T15:26:59.054+01:00Jag hade nog också ryggat lite för buljongtärninga...Jag hade nog också ryggat lite för buljongtärningar.<br /><br />Speciellt med långlagat kan det väl inte behövas någonsin? Lite rotselleri, morot och lök ska väl räcka...<br /><br />Entrecôte verkar lite lyxigt. Hoppas det funkar med en vanlig stek också.Magnushttps://www.blogger.com/profile/05948584015105470403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-20347038821221259102010-03-06T11:03:21.934+01:002010-03-06T11:03:21.934+01:00Du har verkligen kommit in i det här med långkok! ...Du har verkligen kommit in i det här med långkok! Jag har en inbyggd aversion mot "torra stekar" och allt annat som man fick hos gamla släktingar i sin barndom. Men nu är det nära, snart har du nog övertygat mig om att det är värt att göra ett eget försök och konstatera att det inte smakar som det gjorde då.Mamma Mimmihttps://www.blogger.com/profile/15682895062138277296noreply@blogger.com