tag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post5048693376140662886..comments2023-10-15T13:27:32.760+02:00Comments on Erka Perkas Kök: Latmansbröd på surdegErka Perkahttp://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-83221014628556177992012-04-05T15:58:20.280+02:002012-04-05T15:58:20.280+02:00Så gott så gott. Går det bra att ta hela degsatsen...Så gott så gott. Går det bra att ta hela degsatsen i en form?Kellys hjältehttps://www.blogger.com/profile/15044463953171710683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-21744616836245169652010-09-10T22:27:28.958+02:002010-09-10T22:27:28.958+02:00Jag har tagit mig friheten att ändra i inlägget a...Jag har tagit mig friheten att ändra i inlägget angående saltet. Jag hade angett 2 msk salt men jag tycker faktiskt det blev lite för mycket så nu har jag tagit det säkra före det osäkra och skrivit 1 msk istället.Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-15008459911349476842010-09-10T22:24:32.684+02:002010-09-10T22:24:32.684+02:00Hej Erika! Det brukar gå bra bara det får tillräck...Hej Erika! Det brukar gå bra bara det får tillräckligt med tid. En annan förutsättning är ju också att man har en surdeg med tillräckligt fjutt i.Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-30541867812767628512010-09-10T13:42:41.203+02:002010-09-10T13:42:41.203+02:00Åh, vad smidigt. Jag gillar surdegsbröd och men ha...Åh, vad smidigt. Jag gillar surdegsbröd och men har aldrig testat att kalljäsa degen utan att ha i lite jäst, det måste jag testa. Jag spar receptet för det här vill jag absolut testa. :-)Erika - Bakglädjehttps://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.com