tag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post6023804946013184880..comments2023-10-15T13:27:32.760+02:00Comments on Erka Perkas Kök: Långlagad kyckling - den ultimata kycklingen!Erka Perkahttp://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-14003898880713745412010-03-27T20:54:01.614+01:002010-03-27T20:54:01.614+01:00jag blir också hungrig igen när jag tänker på hur ...jag blir också hungrig igen när jag tänker på hur gott det var :-)Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-76291567042612395342010-03-26T18:33:34.401+01:002010-03-26T18:33:34.401+01:00de sista bilden var så......gottttt nu är jag hung...de sista bilden var så......gottttt nu är jag hungrig igen hehesanahttps://www.blogger.com/profile/03601483465922929586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-47998710128640917792010-03-25T12:14:16.703+01:002010-03-25T12:14:16.703+01:00Karin, jag använde Blue Dragons sesamolja. Jag ant...Karin, jag använde Blue Dragons sesamolja. Jag antar att det stämmer att sesamolja mest använd för smaksättning. Att den inte passar att steka i gissar jag beror på att den inte tål höga temperaturer så att pensla in en kyckling som ska långlagas funkar utmärkt, även om man använder 100° istället för 75° som jag.<br /><br />Helena, visst är det så. gissa om jag längtar till sommaren då man kan ha med en hel kyckling i picknick-korgen.<br /><br />Remsan, ja det kändes lite spännande för jag visste inte hur det skulle bli, det var lite av ett experiment från min sida.<br /><br />Yasemin, gör det, våga. Jag kan tänka mig att det finns massor av rätter från det turkiska köket som man skulle kunna långlaga. Ja, det var lite roligt! :-)Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-43982712552587322132010-03-25T00:20:47.376+01:002010-03-25T00:20:47.376+01:00Jättebra att du har långlagat så ofta. Till slut s...Jättebra att du har långlagat så ofta. Till slut ska jag nog våga mig på det :) Ser jättegott ut. Kul att din son fyllde år samma dag som mig. :)yaseminhttps://www.blogger.com/profile/13026259428368232534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-56915807924163466762010-03-24T23:39:40.967+01:002010-03-24T23:39:40.967+01:00Långlagad kyckling lät spännande. Hel kyckling är ...Långlagad kyckling lät spännande. Hel kyckling är ju så gott om köttet blir mört.Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-11121433293415604712010-03-24T20:19:45.347+01:002010-03-24T20:19:45.347+01:00Så himla gott, hel kyckling i ugn är svårslaget. G...Så himla gott, hel kyckling i ugn är svårslaget. Gott!Helena Ljunggrenhttp://helenaljunggren.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-32517313903711513812010-03-24T15:26:15.348+01:002010-03-24T15:26:15.348+01:00Jag har hört någon gång att sesamolja inte är en m...Jag har hört någon gång att sesamolja inte är en matlagningsolja, utan att den snarare är en krydda bara. Den lilla flaska som jag har i kylen är mörk i färgen och passar inte att steka i. Finns det olika sorters sesamolja? I så fall, vilket fabrikat använde du till kycklingen?Karin W.http://favoritrecept.blogspot.com/2010/03/mousserande-jordgubbar.htmlnoreply@blogger.com