tag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post702606134329680600..comments2023-10-15T13:27:32.760+02:00Comments on Erka Perkas Kök: Kamp mot förkylningarna - steg 1: mera fiskErka Perkahttp://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-87862404726468183512010-04-13T20:59:30.736+02:002010-04-13T20:59:30.736+02:00Hej Elina! Låter supergott på sirapslimpa och med ...Hej Elina! Låter supergott på sirapslimpa och med ris låter det som en smart och god nödmiddag :-)Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-71687787345551739532010-04-12T20:44:34.373+02:002010-04-12T20:44:34.373+02:00Jag älskar makrill i tomatsås ! Speciellt på mamma...Jag älskar makrill i tomatsås ! Speciellt på mammas sirapslimpa.. MUMS. Til ris tycker jag det är en väldigt god och enkel måltid :)Elinahttp://blow.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-24493733358898988022009-11-05T19:10:12.860+01:002009-11-05T19:10:12.860+01:00Jag hade kanske fel ändå!!! :-)Jag hade kanske fel ändå!!! :-)Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-10648958372044313872009-11-03T17:53:42.087+01:002009-11-03T17:53:42.087+01:00Jag ÄLSKAR makrill i tomatsås!! Här i Puerto Rico ...Jag ÄLSKAR makrill i tomatsås!! Här i Puerto Rico säljs Kung Oscars sardiner i olivolja (passande namn eller hur! Jag har alltid trott att det märket var svenskt, men det är faktiskt norskt) - nästan lika goda. http://www.flickr.com/photos/petchie75/4027705223/Petchie75https://www.blogger.com/profile/03751664100920187233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-17976629239511634482009-11-02T09:13:21.865+01:002009-11-02T09:13:21.865+01:00Vanja, för att pannkakorna inte ska bli sega så sk...Vanja, för att pannkakorna inte ska bli sega så ska du vispa så lite som möjligt. Jag är lite osäker på vad det är exakt som sker men vispar man mjöl så händer det något med proteinet i mjölet som gör att det blir segare. Det är därför jag aldrig vispar smetar till mjuka kakor (förutom ägg och socker eller socker och smör). För att ändå få en jämn smet så blanda bara i 1/3 eller 1/2 av vätskan med mjölet och rör ner äggen ett i taget innan du blandar i resten vätska.Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-53245111752946371282009-10-29T09:58:08.227+01:002009-10-29T09:58:08.227+01:00Smaktest blir alla tiders! Just pannkakstest är ja...Smaktest blir alla tiders! Just pannkakstest är jag mycket intresserad av just nu, gjorde farmors pankisar i förrgår och tycker smaken är oslagbar men är faktiskt inte helt såld på den lite, i mitt tycke, för sega konsistensen :-(Unknownhttps://www.blogger.com/profile/00294715243007325818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-35835841552549802402009-10-27T21:34:52.277+01:002009-10-27T21:34:52.277+01:00Hej Johanna! Det kanske är fler än jag tror som gi...Hej Johanna! Det kanske är fler än jag tror som gillar makrill i tomatsås. :-)<br /><br />Tack!Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-29554010444461832122009-10-27T21:22:51.484+01:002009-10-27T21:22:51.484+01:00Nytt försök då. Jo vi tycker också om makrill både...Nytt försök då. Jo vi tycker också om makrill både jag och Daniel! Var faktiskt längesedan vi hade det hemma nu. Ska jag skriva upp på handlalappen!<br />Mycket fin blogg du har fått till, bilderna är pricken över i.<br /><br />// Johanna W AAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-60989832943284217292009-10-27T17:26:25.865+01:002009-10-27T17:26:25.865+01:00V, kan vi inte göra lite olika smaktest när vi kom...V, kan vi inte göra lite olika smaktest när vi kommer och hälsar på er nästa gång? Pannkakstest, makrill och ... det var nåt mer jag tänkt på som jag inte kommer ihåg nu.<br />kramErka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192093830620598746.post-9357910292766352222009-10-27T10:16:01.684+01:002009-10-27T10:16:01.684+01:00Jvisst är det smarrigt?! Hos oss går en mindre mak...Jvisst är det smarrigt?! Hos oss går en mindre makrillburk i veckan åt i snitt, skulle va intressant att göra ett smaktest - det finns ju t o m på tub numera!! Sen kan man ju "variera" med att göra s k falsk krabba av det, alltså blanda det med hårdkokt ägg - mums!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/00294715243007325818noreply@blogger.com