När jag långlagar (kött som tomatsås) i 8-10 timmar så räds jag inte att lämna hemmet med ugnen på eftersom gradantalet ändå är så lågt. Jag tycker det är en av poängerna med att långlaga, att jag kan göra annat än att passa vid spisen.
Jag heter egentligen Erika, är född 1976, är gift och har två små pojkar. Jag har kallats för Erka Perka av min gudmor sen jag var mycket liten och tyckte det passade som namn på min blogg eftersom hon och jag delar ett starkt matintresse. På min blogg delar jag med mig av min veckomeny mån-fre, recept, tips och diverse erfarenheter från mitt kök.
Måndag: Fläskkarré på asiatiskt vis Tisdag: Ugnsbakad lax med fetaosttäcke Onsdag: Kryddig kycklinggryta Torsdag: Rödbetsbiffar Fredag: Saffransfisk i ugn
Håller helt med - lång lagat är hur motsägelsefullt det än kan låta snabbaste vägen till bra "fast food".
SvaraRaderaHej Silver! Kul att se dig här. :-)
SvaraRadera