Fisk med frasigt täcke, 4 portioner
600 g fiskfilé t ex sej
1 tsk salt
2-3 msk pressad citron
50 g smör
1 pressad vitlöksklyfta
2 dl smulat vitt bröd
2 dl hackad persilja
1 dl riven ost
4 tomater
salt, peppar
Lägg fisken på smort, ugnssäkert fat, droppa över citron och salta. Täck med aluminiumfolie och ugnskoka fisken i 225 °12-15 min. Smält under tiden smöret, krydda med vitlök, rör ner smulat bröd, persilja och ost. Skär tomaterna i halvor. Tag ut fiskfaten ur ugnen och fördela brödblandningen över fisken. Lägg tomathalvorna vid sidorna och salta och peppra lite. Gratinera i mitten av ugnen i 15 min tills gratängen fått fin färg. Servera med kokt potatis och sallad.
Crispy Baked Buffalo Chicken
7 månader sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar