Fisk med citron och tomatsås, 4 portioner
olivolja
2 vitlöksklyftor
800 g tomater (hackade)
2 nypor salt
200 g babyspenat
1 kruka färsk basilika
4 bitar vit fiskfilé
salt, svartpeppar
1 citron (skivad)
Sätt ugnens grill på 175°. Värm olivolja i en stekpanna, pressa i vitlöken och låt den få lite färg. Tillsätt tomat och socker och låt puttra tills konsistensen tjocknar lite, ca 5 min. Rör i spenat och basilika. Häll ut såsen på en bakpappersklädd plåt med kant och lägg på fisken, salta och peppra fisken och toppa med några citronskivor.
Grilla i ugn 4-5 min lite beroende på hur tjocka fiskbitarna är. Servera med potatis.
(Recept från Elle mat & vin)
Crispy Baked Buffalo Chicken
7 månader sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar